Inbrekers te zien op pinbeelden (video)

Purmerend – Het programma Opsporing Verzocht heeft vanavond aandacht besteed aan een inbraak in een woning in de Carbasiusstraat op 28 januari 2017 in Purmerend. Niet lang daarna wordt er met de gestolen bankpas gepind aan de Guisweg in Zaandijk. 

Ondanks de muts en sjaal, moet deze persoon voor bekenden te herkennen zijn. Maar er worden nog twee pogingen gedaan. In Arnhem probeert de achterste zijn gezicht met capuchon af te dekken. Maar er is best nog wat te zien van zijn gezicht. En in Ede aan de Bellestein wordt geprobeerd te pinnen. Van de pinner is zijn gezicht niet te zien maar wel zijn horloge en opvallende, blauwe Adidasjack.

Als u hier tipt komt uw tip direct bij de juiste persoon.

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*