112Purmerend

Inbrekers te zien op pinbeelden (video)

Purmerend – Het programma Opsporing Verzocht heeft vanavond aandacht besteed aan een inbraak in een woning in de Carbasiusstraat op 28 januari 2017 in Purmerend. Niet lang daarna wordt er met de gestolen bankpas gepind aan de Guisweg in Zaandijk. 

Ondanks de muts en sjaal, moet deze persoon voor bekenden te herkennen zijn. Maar er worden nog twee pogingen gedaan. In Arnhem probeert de achterste zijn gezicht met capuchon af te dekken. Maar er is best nog wat te zien van zijn gezicht. En in Ede aan de Bellestein wordt geprobeerd te pinnen. Van de pinner is zijn gezicht niet te zien maar wel zijn horloge en opvallende, blauwe Adidasjack.

Als u hier tipt komt uw tip direct bij de juiste persoon.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.