PolitiekPurmerend

Kandidatenlijst GroenLinks Purmerend vastgesteld

Purmerend – René Verhoogt, Joke Florax, Fred Beijert, Marône Welbergen, Barry Mahoney, Pieter Janssen, Carla Brocken en Trees Lamers vormen de top acht van lijst 8 bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De algemene ledenvergadering van GroenLinks Purmerend heeft gisteravond de kandidatenlijst vastgesteld conform het voorstel van de kandidatencommissie. Ook is het verkiezingsprogramma ‘Het moet anders. Het KAN anders. Het kan beter in Purmerend’ vastgesteld.    

De huidige fractievoorzitter René Verhoogt is lijsttrekker. ‘Ik ben hartstikke trots op deze kandidatenlijst’, aldus Verhoogt. Naast de top heeft de ledenvergadering met huidig commissielid Gerard Vlaanderen, Madelon Govaars, Klaas Kwadijk, Cor Stam, Lotte Wouters, oud-raadslid Chris Zandvoort, Sonja Greuter-Schreuders, oud-commissielid Richard Kraak, Ginny Asman en oud-raadslid Karlien Crom ook de tien lijstduwers gekozen.

De opbouw van de lijst is volgens GroenLinks gebaseerd op de individuele kwaliteiten van de kandidaten en gericht op een team elkaar stimulerende, versterkende en lerende mensen. De kandidatenlijst met profielen staat op de website van GroenLinks Purmerend. Binnenkort komt ook het verkiezingsprogramma op de site te staan. De verkiezing van de leden van de gemeenteraad is woensdag 21 maart 2018.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.