14.7 C
Purmerend
donderdag 11 april 2024
HomePolitiekKandidatenlijst GroenLinks Purmerend vastgesteld

Kandidatenlijst GroenLinks Purmerend vastgesteld

Purmerend – René Verhoogt, Joke Florax, Fred Beijert, Marône Welbergen, Barry Mahoney, Pieter Janssen, Carla Brocken en Trees Lamers vormen de top acht van lijst 8 bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De algemene ledenvergadering van GroenLinks Purmerend heeft gisteravond de kandidatenlijst vastgesteld conform het voorstel van de kandidatencommissie. Ook is het verkiezingsprogramma ‘Het moet anders. Het KAN anders. Het kan beter in Purmerend’ vastgesteld.    

De huidige fractievoorzitter René Verhoogt is lijsttrekker. ‘Ik ben hartstikke trots op deze kandidatenlijst’, aldus Verhoogt. Naast de top heeft de ledenvergadering met huidig commissielid Gerard Vlaanderen, Madelon Govaars, Klaas Kwadijk, Cor Stam, Lotte Wouters, oud-raadslid Chris Zandvoort, Sonja Greuter-Schreuders, oud-commissielid Richard Kraak, Ginny Asman en oud-raadslid Karlien Crom ook de tien lijstduwers gekozen.

De opbouw van de lijst is volgens GroenLinks gebaseerd op de individuele kwaliteiten van de kandidaten en gericht op een team elkaar stimulerende, versterkende en lerende mensen. De kandidatenlijst met profielen staat op de website van GroenLinks Purmerend. Binnenkort komt ook het verkiezingsprogramma op de site te staan. De verkiezing van de leden van de gemeenteraad is woensdag 21 maart 2018.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
4.9kmh
100 %
do
14 °
vr
17 °
za
19 °
zo
12 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.