Stadspartij Purmerend gaat met sterke lijst de verkiezingen in

De eerste 15 kandidaten van de Stadspartij. Zittend v.l.n.r.: Melvin Smid, Petra de Boer, Bert Meulenberg, Arie van der Vorst
. Staand v.l.n.r.: Helana Aslander, Anita Aupers, Frieda Stil, Nancy Uittenbosch, Patricia Gootjes, Metehan Hasirci, Coen Lageveen, Mario Hegger, Irma Waarhuijs, Renata Willems, Herman Reurts

Purmerend – Op maandagavond 27 november 2017 hebben de leden van de Stadspartij de kieslijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Tevens het jaar dat de Stadspartij op haar 25 jarig bestaan mag terugkijken.

Lijsttrekker Mario Hegger is zeer tevreden met de lijst. De lijst van meer dan 40 leden is zeer divers qua samenstelling en inbreng. Een lijst die een goede mengeling van ervaren en nieuwe kandidaten laat zien. Mario Hegger heeft met deze kandidaten een mooi team om de belangen van de Purmerenders te kunnen blijven vertegenwoordigen.

De Stadspartij zal zich de komende jaren verder inzetten om inwoners meer zeggenschap en handelingsvrijheid te gegeven over de eigen buurt en wijk en invulling van het eigen geluk en zorg.

Het van buiten naar binnen werken is een van handelsmerken van de Stadspartij. Initiatieven van bewoners worden zoveel mogelijk ondersteund. De Stadspartij staat voor een beleid met eerlijke politiek en een gemeentebestuur dat dienend is voor zijn inwoners.

De gehele kandidatenlijst is hier te downloaden. (Excel file) of kijk op www.stadspartijpurmerend.nl.

Kopfoto: Aangeleverd door Stadspartij.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*