* Gemeenteraadsverkiezingen 2018PolitiekPurmerend

Stadspartij Purmerend gaat met sterke lijst de verkiezingen in

Purmerend – Op maandagavond 27 november 2017 hebben de leden van de Stadspartij de kieslijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Tevens het jaar dat de Stadspartij op haar 25 jarig bestaan mag terugkijken.

Lijsttrekker Mario Hegger is zeer tevreden met de lijst. De lijst van meer dan 40 leden is zeer divers qua samenstelling en inbreng. Een lijst die een goede mengeling van ervaren en nieuwe kandidaten laat zien. Mario Hegger heeft met deze kandidaten een mooi team om de belangen van de Purmerenders te kunnen blijven vertegenwoordigen.

De Stadspartij zal zich de komende jaren verder inzetten om inwoners meer zeggenschap en handelingsvrijheid te gegeven over de eigen buurt en wijk en invulling van het eigen geluk en zorg.

Het van buiten naar binnen werken is een van handelsmerken van de Stadspartij. Initiatieven van bewoners worden zoveel mogelijk ondersteund. De Stadspartij staat voor een beleid met eerlijke politiek en een gemeentebestuur dat dienend is voor zijn inwoners.

De gehele kandidatenlijst is hier te downloaden. (Excel file) of kijk op www.stadspartijpurmerend.nl.

Kopfoto: Aangeleverd door Stadspartij.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....