8.2 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Stadspartij Purmerend gaat met sterke lijst de verkiezingen in

Stadspartij Purmerend gaat met sterke lijst de verkiezingen in

Purmerend – Op maandagavond 27 november 2017 hebben de leden van de Stadspartij de kieslijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Tevens het jaar dat de Stadspartij op haar 25 jarig bestaan mag terugkijken.

Lijsttrekker Mario Hegger is zeer tevreden met de lijst. De lijst van meer dan 40 leden is zeer divers qua samenstelling en inbreng. Een lijst die een goede mengeling van ervaren en nieuwe kandidaten laat zien. Mario Hegger heeft met deze kandidaten een mooi team om de belangen van de Purmerenders te kunnen blijven vertegenwoordigen.

De Stadspartij zal zich de komende jaren verder inzetten om inwoners meer zeggenschap en handelingsvrijheid te gegeven over de eigen buurt en wijk en invulling van het eigen geluk en zorg.

Het van buiten naar binnen werken is een van handelsmerken van de Stadspartij. Initiatieven van bewoners worden zoveel mogelijk ondersteund. De Stadspartij staat voor een beleid met eerlijke politiek en een gemeentebestuur dat dienend is voor zijn inwoners.

De gehele kandidatenlijst is hier te downloaden. (Excel file) of kijk op www.stadspartijpurmerend.nl.

Kopfoto: Aangeleverd door Stadspartij.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
8.2 ° C
9.4 °
6.8 °
80 %
7.6kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.