* Kerst in het ParkEvenementPurmerend

3e editie Kerst in het Park mogelijk naar de Koemarkt

Purmerend –  Het evenement Kerst in het Park wordt mogelijk verplaatst naar de Koemarkt. Vanochtend kwam de organisatie bij elkaar om ter voorbereiding van het evenement de hoogste kerstboom van Waterland te plaatsen. Al snel kwamen ze erachter dat het neerzetten van het evenement niet mogelijk is op de speelweide van het Leeghwaterbad. 

“De grond is veel te drassig. Op sommige punten staat wel 10 centimeter water. Een bestelbus van de hoveniersbedrijf Lageveen die de kerstboom plaatst kan al geen kant meer op. Dan gaan een grote aggregaat en al die foodtrucks ook niet lukken. Ook de aankomende dagen blijft het wisselvallig en houden we een drassige grond.”, geeft Ed Vredeling namens de organisatie aan.

“We zijn nu in overleg met de gemeente Purmerend en de ondernemers op de Koemarkt om te kijken of wij het evenement daar kunnen gaan houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Morgenochtend zal de beslissing worden genomen.”

Of de reusachtige kerstboom op de Koemarkt zal prijken of opgetuigd blijft staan in de speelweide bij het Leeghwaterbad is nog onbekend.

Als alles doorgaat zal “Kerst op de Koemarkt” gehouden worden op 9 en 10 december 2017.

Relevant artikel:

Magisch winterbos en reusachtige kerstboom tijdens Kerst in het Park!

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.