* Kerst in het ParkEvenementPurmerend

3e editie Kerst in het Park mogelijk naar de Koemarkt

Purmerend –  Het evenement Kerst in het Park wordt mogelijk verplaatst naar de Koemarkt. Vanochtend kwam de organisatie bij elkaar om ter voorbereiding van het evenement de hoogste kerstboom van Waterland te plaatsen. Al snel kwamen ze erachter dat het neerzetten van het evenement niet mogelijk is op de speelweide van het Leeghwaterbad. 

“De grond is veel te drassig. Op sommige punten staat wel 10 centimeter water. Een bestelbus van de hoveniersbedrijf Lageveen die de kerstboom plaatst kan al geen kant meer op. Dan gaan een grote aggregaat en al die foodtrucks ook niet lukken. Ook de aankomende dagen blijft het wisselvallig en houden we een drassige grond.”, geeft Ed Vredeling namens de organisatie aan.

“We zijn nu in overleg met de gemeente Purmerend en de ondernemers op de Koemarkt om te kijken of wij het evenement daar kunnen gaan houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Morgenochtend zal de beslissing worden genomen.”

Of de reusachtige kerstboom op de Koemarkt zal prijken of opgetuigd blijft staan in de speelweide bij het Leeghwaterbad is nog onbekend.

Als alles doorgaat zal “Kerst op de Koemarkt” gehouden worden op 9 en 10 december 2017.

Relevant artikel:

Magisch winterbos en reusachtige kerstboom tijdens Kerst in het Park!

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.