1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* KerstmisKerst Pop-up store Winkelcentrum Overwhere geopend

Kerst Pop-up store Winkelcentrum Overwhere geopend

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen was het een gezellige drukte en werden de eerste aankopen gedaan. “Wat een gezelligheid.”, geeft een bezoekster aan. “Complimenten voor deze mooie winkel.” De Kerst Pop-up winkel is slechts een maand open in het winkelcentrum. 

Andere bezoekers van het winkelcentrum komen even kijken wat dit nu weer is. Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het eerste uur was er toch meer drukte dan ik had verwacht. Als dit doorzet dan ben ik blij. We hebben gewoon mooie artikelen die je bijna nergens anders kan vinden.”

De kerst Pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.alwayschristmas.nl) die waanzinnig goed loopt. “Iedereen is welkom om even te kijken, al heb ik natuurlijk liever dat ze artikelen kopen.”, geeft Piet lachend aan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.