Kerst Pop-up store Winkelcentrum Overwhere geopend

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen was het een gezellige drukte en werden de eerste aankopen gedaan. “Wat een gezelligheid.”, geeft een bezoekster aan. “Complimenten voor deze mooie winkel.” De Kerst Pop-up winkel is slechts een maand open in het winkelcentrum. 

Andere bezoekers van het winkelcentrum komen even kijken wat dit nu weer is. Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het eerste uur was er toch meer drukte dan ik had verwacht. Als dit doorzet dan ben ik blij. We hebben gewoon mooie artikelen die je bijna nergens anders kan vinden.”

De kerst Pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.alwayschristmas.nl) die waanzinnig goed loopt. “Iedereen is welkom om even te kijken, al heb ik natuurlijk liever dat ze artikelen kopen.”, geeft Piet lachend aan.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*