112Purmerend

Inbraak reisbureau Purmerend

Purmerend – Op woensdag 27 juli 2017 werd ingebroken in een reisbureau aan de Waterlandlaan in Purmerend. De dader betrad rond 19.10 uur het pand en doorloopt het hele kantoor. De man opent kastjes en lades.

Na ongeveer tien minuten verliet de man het kantoor weer en wist voor ongeveer 2000 euro aan cash geld buit te maken. Op camerabeelden is te zien hoe de man door het kantoor loopt en kastjes en lades opent.

Vragen
Herkent u de man op de beelden? Neem dan contact op met de politie op de bekende nummers of via het tipformulier hier: https://www.politie.nl/mijn-buurt/gezochte-personen/formulier/2017/december/04-inbraak-reisbureau-purmerend.htm

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.