Inbraak reisbureau Purmerend

Purmerend – Op woensdag 27 juli 2017 werd ingebroken in een reisbureau aan de Waterlandlaan in Purmerend. De dader betrad rond 19.10 uur het pand en doorloopt het hele kantoor. De man opent kastjes en lades.

Na ongeveer tien minuten verliet de man het kantoor weer en wist voor ongeveer 2000 euro aan cash geld buit te maken. Op camerabeelden is te zien hoe de man door het kantoor loopt en kastjes en lades opent.

Vragen
Herkent u de man op de beelden? Neem dan contact op met de politie op de bekende nummers of via het tipformulier hier: https://www.politie.nl/mijn-buurt/gezochte-personen/formulier/2017/december/04-inbraak-reisbureau-purmerend.htm

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt