* RegenboogmaandPurmerend

Purmerendse voetbalverenigingen hijsen vrijdag Regenboogvlag

Purmerend – Iedereen is welkom bij de voetbalclubs in Purmerend. Daarom hebben VPV Purmersteijn, VV De Wherevogels en FC Purmerend vanaf Paarse Vrijdag 8 december een week lang de Regenboogvlag in de top. Daarmee geven deze sportclubs aan dat ook LHBT’ers van harte welkom zijn als speler en bezoeker. Ter gelegenheid van Paarse Vrijdag komt er bovendien een korte film online met de Purmerendse variant van Sporten is voor iedereen!

Het hijsen van de Regenboogvlag is een vervolg op het geslaagde Eerste Purmerendse Regenboogvoetbaltoernooi. De Regenboogmaand in Purmerend is een initiatief van de gemeente Purmerend, de drie voetbalverenigingen, stichting Roze en de Regenboog (ReR), Clup Welzijn en Spurd.

Relevant artikel:

Sportiviteit en vrolijkheid tijdens nieuw regenboogtoernooi

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.