Purmerendse voetbalverenigingen hijsen vrijdag Regenboogvlag

Purmerend – Iedereen is welkom bij de voetbalclubs in Purmerend. Daarom hebben VPV Purmersteijn, VV De Wherevogels en FC Purmerend vanaf Paarse Vrijdag 8 december een week lang de Regenboogvlag in de top. Daarmee geven deze sportclubs aan dat ook LHBT’ers van harte welkom zijn als speler en bezoeker. Ter gelegenheid van Paarse Vrijdag komt er bovendien een korte film online met de Purmerendse variant van Sporten is voor iedereen!

Het hijsen van de Regenboogvlag is een vervolg op het geslaagde Eerste Purmerendse Regenboogvoetbaltoernooi. De Regenboogmaand in Purmerend is een initiatief van de gemeente Purmerend, de drie voetbalverenigingen, stichting Roze en de Regenboog (ReR), Clup Welzijn en Spurd.

Relevant artikel:

Sportiviteit en vrolijkheid tijdens nieuw regenboogtoernooi

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*