112Purmerend

Zes tips pinnende inbrekers Purmer-Zuid

Purmerend – Vanavond maakte het TV programma Opsporing Verzocht van AVROTROS de eerste resultaten bekend van de uitzending van verleden week waarin Inbrekers te zien zijn op pinbeelden. De bankpas is buitgemaakt tijdens een inbraak in een woning aan de Carbasiusstraat op 28 januari 2017 in Purmerend. Niet lang daarna wordt er met de gestolen bankpas gepind aan de Guisweg in Zaandijk. 

Het TV programma gaf aan dat er tot nu toe zes tips zijn binnengekomen en dat de rechercheurs weer aan de slag kunnen. Details zijn de oren, het horloge en het opvallende, blauwe Adidasjack.

Nog steeds kunt u uw tips kwijt indien u meer informatie heeft. Dit kan op de gebruikelijke telefoonnummers van de politie of via het tipformulier op: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/tips/

Bekijk hieronder de uitzending van verleden week.

Relevant artikel:

Inbrekers te zien op pinbeelden (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.