Voorstelling Lang en Gelukkig in de kerstvakantie

Purmerend – De Purmerendse Theategroep Flexibel (acteurs met een verstandelijke beperking) van Cultuurhuis Wherelant speelt haar voorstelling Lang en Gelukkig op 29 en 30 december in De Purmaryn in Purmerend. Het leukste uitje in de kerstvakantie tussen het kerstdiner en de oliebollen in is geschikt voor alle leeftijden.

Lang en Gelukkig is een doldwaze sprookjesparade waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen heeft. De acteurs delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: leerlingen van basisschool ’t Prisma en de Martin Luther Kingschool, bewoners van de Rusthoeve, muzikanten van Kunst na Arbeid en de Wolvenband, een voormalig wethouder en Purmerends bekendste bakker.

Komt u ook genieten van de bekende sprookjes zoals u ze nog nooit beleefd heeft? Kaartverkoop via www.depurmaryn.nl. Meer informatie www.wherelant.nl of Facebook/TheatergroepFlexibel.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*