* Cultuurhuis Wherelant

Voorstelling Lang en Gelukkig in de kerstvakantie

Purmerend – De Purmerendse Theategroep Flexibel (acteurs met een verstandelijke beperking) van Cultuurhuis Wherelant speelt haar voorstelling Lang en Gelukkig op 29 en 30 december in De Purmaryn in Purmerend. Het leukste uitje in de kerstvakantie tussen het kerstdiner en de oliebollen in is geschikt voor alle leeftijden.

Lang en Gelukkig is een doldwaze sprookjesparade waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen heeft. De acteurs delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: leerlingen van basisschool ’t Prisma en de Martin Luther Kingschool, bewoners van de Rusthoeve, muzikanten van Kunst na Arbeid en de Wolvenband, een voormalig wethouder en Purmerends bekendste bakker.

Komt u ook genieten van de bekende sprookjes zoals u ze nog nooit beleefd heeft? Kaartverkoop via www.depurmaryn.nl. Meer informatie www.wherelant.nl of Facebook/TheatergroepFlexibel.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.