* Cultuurhuis Wherelant

Voorstelling Lang en Gelukkig in de kerstvakantie

Purmerend – De Purmerendse Theategroep Flexibel (acteurs met een verstandelijke beperking) van Cultuurhuis Wherelant speelt haar voorstelling Lang en Gelukkig op 29 en 30 december in De Purmaryn in Purmerend. Het leukste uitje in de kerstvakantie tussen het kerstdiner en de oliebollen in is geschikt voor alle leeftijden.

Lang en Gelukkig is een doldwaze sprookjesparade waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen heeft. De acteurs delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: leerlingen van basisschool ’t Prisma en de Martin Luther Kingschool, bewoners van de Rusthoeve, muzikanten van Kunst na Arbeid en de Wolvenband, een voormalig wethouder en Purmerends bekendste bakker.

Komt u ook genieten van de bekende sprookjes zoals u ze nog nooit beleefd heeft? Kaartverkoop via www.depurmaryn.nl. Meer informatie www.wherelant.nl of Facebook/TheatergroepFlexibel.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....