1.4 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
Home* Cultuurhuis WherelantVoorstelling Lang en Gelukkig in de kerstvakantie

Voorstelling Lang en Gelukkig in de kerstvakantie

Purmerend – De Purmerendse Theategroep Flexibel (acteurs met een verstandelijke beperking) van Cultuurhuis Wherelant speelt haar voorstelling Lang en Gelukkig op 29 en 30 december in De Purmaryn in Purmerend. Het leukste uitje in de kerstvakantie tussen het kerstdiner en de oliebollen in is geschikt voor alle leeftijden.

Lang en Gelukkig is een doldwaze sprookjesparade waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen heeft. De acteurs delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: leerlingen van basisschool ‘t Prisma en de Martin Luther Kingschool, bewoners van de Rusthoeve, muzikanten van Kunst na Arbeid en de Wolvenband, een voormalig wethouder en Purmerends bekendste bakker.

Komt u ook genieten van de bekende sprookjes zoals u ze nog nooit beleefd heeft? Kaartverkoop via www.depurmaryn.nl. Meer informatie www.wherelant.nl of Facebook/TheatergroepFlexibel.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,521VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
1.4 ° C
2.2 °
0.5 °
79 %
2.2kmh
95 %
za
2 °
zo
2 °
ma
5 °
di
8 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.