13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomePurmerendJoris Kerstboomactie in de bibliotheken

Joris Kerstboomactie in de bibliotheken

Regio – KRO-NCRV en de Bibliotheek (in Noord- en Zuid-Holland), organiseren dit jaar in de aanloop naar het televisieprogramma Joris’ Kerstboom een speciale Joris’ Kerstboom actie voor bibliotheken. Vanaf 7 december staan in de vijf bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Waterland Joris’ Kerstbomen. De opzet is hetzelfde als het televisieprogramma; de bibliotheekbezoeker krijgt de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de kerstboom te hangen.

De boom is een ontmoetingsplaats waar je een reddende engel kunt bedanken, sorry tegen iemand kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt bezingen. In de Bibliotheek wordt aan de bezoekers de vraag gesteld, net als presentator Joris Linssen: Voor wie heb jij een kerstgedachte?

Opnames in bibliotheek Purmerend

Op woensdag 13 december brengt Joris Linssen een bezoek aan de Centrale Bibliotheek Purmerend om in gesprek te gaan met bibliotheekbezoekers. Om 11.00 uur is hij in Bibliotheek Purmerend aan de Waterlandlaan voor een televisieopname van een uur. Tijdens de televisieopname is er een speciale Babysoos voor (groot)ouders en kleintjes waarbij de Bibliotheek laat zien hoe leuk en waardevol het is om de allerkleinsten voor te lezen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te kijken naar de televisieopname een kerstgedachte in de boom hangen of deel te nemen aan de Babysoos.

Online kerstgedachte

Dit jaar biedt KRO-NCRV ook de mogelijkheid om online een kerstgedachte voor een dierbare achter te laten via  www.joriskerstboom.nl. Joris’ Kerstboom wordt uitgezonden op zondag 24 december om 21.15 uur op NPO 2.

Er staat een Joris’ Kerstboom in de bibliotheekvestiging Beemster, Edam, Purmerend, Landsmeer en Volendam. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kerstgedachte in de boom te hangen. Kijk voor openingstijden en adressen op www.bibliotheekwaterland.nl

Foto: Persmap KRO-NCRV.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.