8.3 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
Home* Kerst in het ParkKerst op de Koemarkt wordt opgebouwd

Kerst op de Koemarkt wordt opgebouwd

Purmerend – De organisatie van Kerst op de Koemarkt is druk bezig om het evenement op te bouwen. Volgens de organisatie loopt alles volgens planning. Zo’n 80 kerstbomen staan op het evenement. De zweefmolen wordt door de uitbater opgebouwd. Een opblaasbare glijbaan wordt alvast neergelegd. De aggregaten voor energie worden getest.

“Vanavond gaan er nog hekken om heen en morgenochtend doen we de laatste werkzaamheden. Zodra de hekken er staan komt er beveiliging. De foodtrucks komen morgenochtend aan.”, zegt Ed Vredeling namens de organisatie. “Het wordt een spektakel!.”

De kerstbeleving ontstaat onder meer door kunstsneeuw, tientallen uit de boeken van Charles Dickens weggelopen karakters, meer dan veertig kramen met artikelen voor kerstsfeer in huis, een paar grote kampvuren en vanzelfsprekend eten en drinken als chocomelk en Glühwein. De openingstijden van het gratis toegankelijke evenement zijn zaterdag 9 december van 13.00 uur tot 23.00 uur en zondag 10 december van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Relevant artikel:

Kerst in het Park wordt Kerst op de KoemarktSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9 °
7.4 °
79 %
6.7kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.