* Kerst in het ParkEvenementPurmerend

Kerst op de Koemarkt wordt opgebouwd

Purmerend – De organisatie van Kerst op de Koemarkt is druk bezig om het evenement op te bouwen. Volgens de organisatie loopt alles volgens planning. Zo’n 80 kerstbomen staan op het evenement. De zweefmolen wordt door de uitbater opgebouwd. Een opblaasbare glijbaan wordt alvast neergelegd. De aggregaten voor energie worden getest.

“Vanavond gaan er nog hekken om heen en morgenochtend doen we de laatste werkzaamheden. Zodra de hekken er staan komt er beveiliging. De foodtrucks komen morgenochtend aan.”, zegt Ed Vredeling namens de organisatie. “Het wordt een spektakel!.”

De kerstbeleving ontstaat onder meer door kunstsneeuw, tientallen uit de boeken van Charles Dickens weggelopen karakters, meer dan veertig kramen met artikelen voor kerstsfeer in huis, een paar grote kampvuren en vanzelfsprekend eten en drinken als chocomelk en Glühwein. De openingstijden van het gratis toegankelijke evenement zijn zaterdag 9 december van 13.00 uur tot 23.00 uur en zondag 10 december van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Relevant artikel:

Kerst in het Park wordt Kerst op de Koemarkt


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.