Zakken met luiers voor stadhuis gedumpt

Purmerend – “Wilde iemand iets duidelijk maken of was de rolcontainer vol.”, schrijft Handhaving Purmerend op Twitter. De handhavers constateerde vanmiddag dat er zakken met luiers voor de ingang van het stadhuis waren gedumpt. 

Wie het heeft gedaan en waarom is onbekend. De redactie van RegioPurmerend wil graag in contact komen met de persoon of personen die dit gedaan hebben. Wij willen weten wat het doel was en of het een soort van statement was. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk om met uw informatie. Uw informatie kan naar: redactie@regiopurmerend.nl.

Foto: Handhaving Purmerend.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*