Purmerend

Zakken met luiers voor stadhuis gedumpt

Purmerend – “Wilde iemand iets duidelijk maken of was de rolcontainer vol.”, schrijft Handhaving Purmerend op Twitter. De handhavers constateerde vanmiddag dat er zakken met luiers voor de ingang van het stadhuis waren gedumpt. 

Wie het heeft gedaan en waarom is onbekend. De redactie van RegioPurmerend wil graag in contact komen met de persoon of personen die dit gedaan hebben. Wij willen weten wat het doel was en of het een soort van statement was. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk om met uw informatie. Uw informatie kan naar: redactie@regiopurmerend.nl.

Foto: Handhaving Purmerend.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.