* Wat u schrijft

Blog van verpleegkundige Frank: ”’Waar het allemaal mee is begonnen”

Ken je dat gevoel dat je over je toekomst aan het denken bent? Iedereen denkt er namelijk wel eens aan, zowel privé als werk gerelateerd.

Het begin

Een aantal jaar geleden heb ik ook nagedacht over mijn toekomst. Tijdens de tijd dat je op de middelbare school zit, kies je al voor een bepaalde richting. Ik heb toen gekozen voor de richting ”gezondheid en welzijn”. In mijn eerdere blogs heb ik verteld dat mijn vader werkzaam is geweest als ambulanceverpleegkundige. Tijdens het avondeten kwamen verhalen naar boven die hij tijdens zijn werk mee had gemaakt. Ik was zo onder de indruk van zijn verhalen, dat mijn handen begonnen te jeuken. Al die jaren heb ik tegen mijn vader opgekeken en was ik onder de indruk van het werk wat hij deed, hetzelfde werk wat hij met passie heeft gedaan.

Mijn weg in de zorg

Toen ik nog klein was kwam hij wel eens met de ambulance langs als hij in de buurt was. Hij liet mij de ambulance van binnen zien en af en toe mocht ik zelfs een rondje mee in de ambulance. Het gevoel dat toen bij mij naar boven kwam was onbeschrijfelijk. Ik was zo onder de indruk dat ik wist wat mijn doel was: ”Later werkzaam zijn als ambulanceverpleegkundige”. Inmiddels ben ik werkzaam als verpleegkundige in het Waterlandziekenhuis, waar ik mijn beroep uitvoer met veel passie en liefde.  Na het behalen van mijn hbo-bachelor verpleegkunde niveau 6 diploma wil ik een poging doen richting de spoedeisende hulp (SEH). Na hier een aantal jaar werkzaam te zijn als SEH-verpleegkundige wil ik een poging doen voor de ambulanceverpleegkundige opleiding.

Doel

Dit is mijn doel en mijn wens waar ik al jaren mee bezig ben. Tot op de dag van vandaag kijk ik nog steeds op tegen mijn vader. Hij is de man die ik liefheb, de man die mij altijd zal steunen en de man die onwijs trots zal zijn als ik uiteindelijk in zijn schoenen zal treden. In al die jaren heb ik mij gerealiseerd hoe belangrijk het is om doelen te stellen. Indien ik dit had gedaan weet ik niet of ik had gestaan waar ik nu sta. Wat er ook gebeurd, ik zal alles geven om mijn doel te behalen.

Hebben jullie ook een doel gehad die jullie wilde of nog steeds willen behalen? Zo ja, laat dan hieronder jullie reactie achter.

Zie ook mijn eerdere blog

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.