Sneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en win

Regio – Win een muts. Maar daar moet je wel wat voor doen. Je hebt vast wel een tafel in de tuin met een dik laag sneeuw. Of de auto ligt helemaal onder. Nou kan je die gebruiken om sneeuwballen mee te maken maar wij hebben iets ludieks bedacht. 

Op de redactie kwam iemand op het idee om zijn gezicht in de sneeuw op de buitentafel te duwen. Meteen kwam daar een ludieke actie uit. Je moet er echter wel een beetje gek voor zijn maar het kan wel leuke plaatjes opleveren. Verfrissend is het ook.

Duw je kop in de sneeuw en maak een foto, gebruik je flits want dan zie je diepte. Net als onderstaand plaatje. Je krijgt dan een soort van reliëf in de sneeuw. Stuur uw foto of foto’s in naar: redactie@regiopurmerend.nl of laat het onder het Facebook bericht achter. De redactie maakt vanavond rond 22:00 uur de winnaar bekend.

https://twitter.com/dieme73/status/940252678961147910

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*