Regionaal

Sneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en win

Regio – Win een muts. Maar daar moet je wel wat voor doen. Je hebt vast wel een tafel in de tuin met een dik laag sneeuw. Of de auto ligt helemaal onder. Nou kan je die gebruiken om sneeuwballen mee te maken maar wij hebben iets ludieks bedacht. 

Op de redactie kwam iemand op het idee om zijn gezicht in de sneeuw op de buitentafel te duwen. Meteen kwam daar een ludieke actie uit. Je moet er echter wel een beetje gek voor zijn maar het kan wel leuke plaatjes opleveren. Verfrissend is het ook.

Duw je kop in de sneeuw en maak een foto, gebruik je flits want dan zie je diepte. Net als onderstaand plaatje. Je krijgt dan een soort van reliëf in de sneeuw. Stuur uw foto of foto’s in naar: [email protected] of laat het onder het Facebook bericht achter. De redactie maakt vanavond rond 22:00 uur de winnaar bekend.

https://twitter.com/dieme73/status/940252678961147910

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.