8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeRegionaalSneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en win

Sneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en win

Regio – Win een muts. Maar daar moet je wel wat voor doen. Je hebt vast wel een tafel in de tuin met een dik laag sneeuw. Of de auto ligt helemaal onder. Nou kan je die gebruiken om sneeuwballen mee te maken maar wij hebben iets ludieks bedacht. 

Op de redactie kwam iemand op het idee om zijn gezicht in de sneeuw op de buitentafel te duwen. Meteen kwam daar een ludieke actie uit. Je moet er echter wel een beetje gek voor zijn maar het kan wel leuke plaatjes opleveren. Verfrissend is het ook.

Duw je kop in de sneeuw en maak een foto, gebruik je flits want dan zie je diepte. Net als onderstaand plaatje. Je krijgt dan een soort van reliëf in de sneeuw. Stuur uw foto of foto’s in naar: [email protected] of laat het onder het Facebook bericht achter. De redactie maakt vanavond rond 22:00 uur de winnaar bekend.

https://twitter.com/dieme73/status/940252678961147910

https://twitter.com/CMLinschooten/status/940240209152741382Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.