#snowfacechallenge: de winnaar van vandaag

Regio – Vanochtend hebben we de uitdaging geplaatst en we hebben een winnaar  Maar we gaan nog even door. Duw je kop in de sneeuw en win een muts. In de loop van de dag werd dit een dingetje op social media en werd de hashtag #snowfacechallenge geboren.

We verslaan eigenlijk het nieuws maar zijn als nieuwsmedium ook in voor af en toe een dolletje. Vinden we gewoon leuk en hopen dat u het ook leuk vindt. Want het was de dag wel weer met al dat code rood. We hebben 12 afbeeldingen ontvangen en 1 video, waarvoor hartelijk dank. Na langdurig beraad, waarin we veel gelachen hebben, hebben we de winnaar gekozen. Wij willen iedereen bedanken die hier aan mee gedaan heeft.

Waar moesten wij naar kijken? Wij hadden echt geen idee. We hebben uiteindelijk toch een keuze gemaakt en deze is gevallen op: Romy Rossenaar met onderstaande foto. Graag een bericht naar ons welke kleur muts je wenst.

Wij gaan nog even door zolang deze challenge kan want zolang er een dik pak sneeuw ligt kan je het nog doen. Al zal fijne sneeuw betere resultaten geven dan wat hardere. Dus zetten wij opnieuw de challenge open. Ga vooral door met het plaatsen van foto’s want dit vinden wij ontzettend leuk. Dan maken wij morgen opnieuw rond 22:00 uur een winnaar van een muts bekend. Plaats jouw foto onder dit Facebookbericht of het eerdere bericht. Vergeet niet je flits te gebruiken om diepte te zien. Veel succes!

Sneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en win

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*