14 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomeRegionaal#snowfacechallenge: de winnaar van vandaag

#snowfacechallenge: de winnaar van vandaag

Regio – Vanochtend hebben we de uitdaging geplaatst en we hebben een winnaar  Maar we gaan nog even door. Duw je kop in de sneeuw en win een muts. In de loop van de dag werd dit een dingetje op social media en werd de hashtag #snowfacechallenge geboren.

We verslaan eigenlijk het nieuws maar zijn als nieuwsmedium ook in voor af en toe een dolletje. Vinden we gewoon leuk en hopen dat u het ook leuk vindt. Want het was de dag wel weer met al dat code rood. We hebben 12 afbeeldingen ontvangen en 1 video, waarvoor hartelijk dank. Na langdurig beraad, waarin we veel gelachen hebben, hebben we de winnaar gekozen. Wij willen iedereen bedanken die hier aan mee gedaan heeft.

Waar moesten wij naar kijken? Wij hadden echt geen idee. We hebben uiteindelijk toch een keuze gemaakt en deze is gevallen op: Romy Rossenaar met onderstaande foto. Graag een bericht naar ons welke kleur muts je wenst.

Wij gaan nog even door zolang deze challenge kan want zolang er een dik pak sneeuw ligt kan je het nog doen. Al zal fijne sneeuw betere resultaten geven dan wat hardere. Dus zetten wij opnieuw de challenge open. Ga vooral door met het plaatsen van foto’s want dit vinden wij ontzettend leuk. Dan maken wij morgen opnieuw rond 22:00 uur een winnaar van een muts bekend. Plaats jouw foto onder dit Facebookbericht of het eerdere bericht. Vergeet niet je flits te gebruiken om diepte te zien. Veel succes!

Sneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en winSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
14 ° C
14.5 °
12.8 °
76 %
1.8kmh
62 %
ma
18 °
di
18 °
wo
15 °
do
14 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.