Regionaal

#snowfacechallenge: de winnaar van vandaag

Regio – Vanochtend hebben we de uitdaging geplaatst en we hebben een winnaar  Maar we gaan nog even door. Duw je kop in de sneeuw en win een muts. In de loop van de dag werd dit een dingetje op social media en werd de hashtag #snowfacechallenge geboren.

We verslaan eigenlijk het nieuws maar zijn als nieuwsmedium ook in voor af en toe een dolletje. Vinden we gewoon leuk en hopen dat u het ook leuk vindt. Want het was de dag wel weer met al dat code rood. We hebben 12 afbeeldingen ontvangen en 1 video, waarvoor hartelijk dank. Na langdurig beraad, waarin we veel gelachen hebben, hebben we de winnaar gekozen. Wij willen iedereen bedanken die hier aan mee gedaan heeft.

Waar moesten wij naar kijken? Wij hadden echt geen idee. We hebben uiteindelijk toch een keuze gemaakt en deze is gevallen op: Romy Rossenaar met onderstaande foto. Graag een bericht naar ons welke kleur muts je wenst.

Wij gaan nog even door zolang deze challenge kan want zolang er een dik pak sneeuw ligt kan je het nog doen. Al zal fijne sneeuw betere resultaten geven dan wat hardere. Dus zetten wij opnieuw de challenge open. Ga vooral door met het plaatsen van foto’s want dit vinden wij ontzettend leuk. Dan maken wij morgen opnieuw rond 22:00 uur een winnaar van een muts bekend. Plaats jouw foto onder dit Facebookbericht of het eerdere bericht. Vergeet niet je flits te gebruiken om diepte te zien. Veel succes!

Sneeuwpret: duw je kop in de sneeuw en win

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.