11.2 C
Purmerend
woensdag 7 juni 2023
HomePolitiekStadspartij: zorgen over wijzigingen bij politie

Stadspartij: zorgen over wijzigingen bij politie

Purmerend – Raadslid Melvin Smid van de Stadspartij heeft vragen gesteld aan het college van Purmerend. Het raadslid maakt zich zorgen over de wijzigingen bij de politie die mogelijk de dienstverlening in Purmerend kan schaden.

De fractie van de Stadspartij krijgt vanuit de samenleving diverse signalen over wijzingen binnen de politie welke mogelijk invloed kunnen hebben op het functioneren van het politieapparaat binnen onze gemeente. “Volgens de ontvangen berichten zou het zo zijn dat zowel wijkagenten alsmede de vaste agenten van het horecateam in de sterkte moeten meedraaien in de 24-uurs dienst.”, geeft het raadslid aan.

“Zo zouden de wijkagenten veel minder tijd hebben om te netwerken in hun wijk en zouden agenten met minder affiniteit en minder ervaring met horeca ook die diensten moeten draaien. Het horeca team verdwijnt dan dus in de huidige vorm. Ook zou het inhouden dat er op de vaste uitgaansavonden niet meer permanent 4 agenten dienst hebben hebben op de koemarkt.”

Het raadslid wil nu weten van het college of ze er bekend mee zijn, wanneer de eventuele wijzigingen bij de politie ingaan en of het college de zorgen ook deelt.

Bekijk de vragen hier: https://raad.purmerend.nl/download/80288

Update: De beantwoorde vragen: Download


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,307FansLike
2,236VolgersVolg
1,593VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.2 ° C
12.2 °
10.5 °
89 %
0.9kmh
65 %
wo
19 °
do
20 °
vr
23 °
za
26 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.