8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomeadvertorialGratis adverteren bij RegioPurmerend

Gratis adverteren bij RegioPurmerend

Purmerend – Wij hebben een aardig jaar gehad waarin wij hebben geprobeerd om u van het nieuws te voorzien en wij denken dat het goed is gelukt. En omdat we daarvoor dankbaar zijn kunnen ondernemers uit de regio de laatste twee weken van dit jaar gratis adverteren zonder enige verdere verplichting. Geheel vrijblijvend. Gewoon omdat wij dat leuk vinden.

Vanaf 18 december tot en met 31 december kan er gratis geadverteerd worden. U dient echter wel een grafisch bestand aan te leveren. Zo kan uw onderneming nog voor het einde van het jaar een boost krijgen en kunt u eventuele kerstacties nog onder de aandacht brengen. Wilt u als winkelier meedoen? Stuur dan een email naar [email protected]. Indien er meer inschrijvingen zijn dan reclameplaatsen dan worden de advertenties gerouleerd op de betreffende plaats.

Na inschrijving krijgt u een email retour met de maten waar uw grafisch bestand aan moet voldoen. Eventueel kunt u dit ook uitbesteden als u dit niet zelf kunt. Wij hebben een ontwerper gevonden die dit doet voor slechts €25,00 excl. BTW (normaal €50,00) per bestand. U dient echter wel zelf foto’s, logo’s en tekst aan te leveren. Hiervoor ontvangt u een factuur achteraf van Regio Media.

Voorwaarden: U heeft een fysieke winkel, uw onderneming moet in de regio gevestigd zijn en uw reclameboodschap moet een (kerst)actie als inhoud hebben.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
76 %
3.1kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.