* Advertorial

Gratis adverteren bij RegioPurmerend

Purmerend – Wij hebben een aardig jaar gehad waarin wij hebben geprobeerd om u van het nieuws te voorzien en wij denken dat het goed is gelukt. En omdat we daarvoor dankbaar zijn kunnen ondernemers uit de regio de laatste twee weken van dit jaar gratis adverteren zonder enige verdere verplichting. Geheel vrijblijvend. Gewoon omdat wij dat leuk vinden.

Vanaf 18 december tot en met 31 december kan er gratis geadverteerd worden. U dient echter wel een grafisch bestand aan te leveren. Zo kan uw onderneming nog voor het einde van het jaar een boost krijgen en kunt u eventuele kerstacties nog onder de aandacht brengen. Wilt u als winkelier meedoen? Stuur dan een email naar kerstactie@regiopurmerend.nl. Indien er meer inschrijvingen zijn dan reclameplaatsen dan worden de advertenties gerouleerd op de betreffende plaats.

Na inschrijving krijgt u een email retour met de maten waar uw grafisch bestand aan moet voldoen. Eventueel kunt u dit ook uitbesteden als u dit niet zelf kunt. Wij hebben een ontwerper gevonden die dit doet voor slechts €25,00 excl. BTW (normaal €50,00) per bestand. U dient echter wel zelf foto’s, logo’s en tekst aan te leveren. Hiervoor ontvangt u een factuur achteraf van Regio Media.

Voorwaarden: U heeft een fysieke winkel, uw onderneming moet in de regio gevestigd zijn en uw reclameboodschap moet een (kerst)actie als inhoud hebben.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.