PurmerendSport

Nominaties Sport Awards Purmerend bekend

Purmerend – Vrijdag 15 december maakte de jury van de Sport Awards Purmerend in een uitzending van RTV Purmerend de genomineerden in de verschillende categorieën bekend. Uit de tientallen inzendingen van sportliefhebbers zijn er door de jury per categorie drie genomineerden geselecteerd. Sportliefhebbers kunnen in de week voor het sportgala stemmen op hun favoriete genomineerde. Het is mogelijk in elke categorie één keer te stemmen.

Voorzitter Bert Slegt maakte in het programma Je voelt het weekend de twaalf namen bekend. Voor de categorie jeugdsporter tot en met vijftien jaar zijn dat beach handbalster Jessie van de Ruit, kungfu vechter Dorin Radulescu en turner Quinten Noto. Handbalster Dominique Koppe, turnster Demi Alders en turnster Ariena Rasker vormen de categorie sportvrouw. De categorie sportman bestaat uit wielrenner Julius van der Berg, kungfu vechter Dan Mihai Radulescu en judoka Emile Jaring. Bij de sportteams gaat het tussen het eerste team van voetbalclub Purmersteijn, het jeugdteam van Schaakclub Purmerend en het eerste jeugdteam van Burggolf.

Op de website sportawardspurmerend.nl staat bij iedere genomineerde een toelichting op de sportieve prestatie. Vanaf maandag 15 januari 2018 10.00 uur tot vrijdag 19 januari in de uitzending uur kan men stemmen op de favoriete genomineerden. Gastpresentatoren reiken tijdens het sportgala in theater de Purmaryn de prijzen uit. Het sportgala is live te volgen op het kanaal van RTV Purmerend.

De jury bestaat uit de initiatiefnemer van de Sport Awards Purmerend Melvin Smid, wethouder Sport Roald Helm, Gerrit Aafjes namens Spurd en Bert Slegt namens de Sportraad.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.