* Wat u schrijft

Poëzie voor onder de kerstboom

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeautje voor de kerstdagen?

Woordwaarde is de derde dichtbundel van Tjerk Hiemstra en opnieuw vormen mensen met al hun vragen en mogelijkheden zijn vertrekpunt. In een zoektocht naar woorden die betekenis geven aan ons dagelijks leven volgt hij onze weg van kinderlogica tot levenseinde.  Vanuit vertrouwde thema’s en bekende personages maar ook met onverwachte zijpaden vol nieuwe ontdekkingen. Bijvoorbeeld wat het betekent om een vogel in je borstkas te hebben en je hart aan de waslijn te hangen. Gedichten bedoeld als uitnodiging om jezelf te ontmoeten in de woorden van een ander.

Deze bundel bestaat uit 75 gedichten en is voor €13.00,- verkrijgbaar bij boekhandel het Leesteken in Purmerend (Zuidersteeg 2)

Een aantal gedichten uit de bundel is te vinden op www.tjerkhiemstra.nl

Gedicht van Tjerk: Ander licht

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.