15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeadvertorialSchoenmaker Eggert Winkelcentrum is verhuisd

Schoenmaker Eggert Winkelcentrum is verhuisd

Purmerend – Afgelopen donderdagmiddag ging de nieuwe winkel open. Na 30 jaar aanwezigheid in het Eggert Winkelcentrum heeft de schoenmaker het winkelcentrum verlaten en heeft een nieuw locatie geopend vlakbij het Eggert. Na een paar dagen keihard werken is het Andre de Beer, eigenaar van Paul Schoenmakers, dan toch gelukt. “Ik zou eigenlijk woensdag al opengaan maar dat ging helaas niet lukken.”

“Dit kwam o.a. door de sneeuwval van afgelopen zondag en maandag. De machines moesten nog over en dat ging maar mondjesmaat. Gelukkig is alles weer in orde en kan ik vanuit de nieuwe locatie weer mijn geliefde vak uitoefenen. Alleen de sleutels moeten nog netjes opgehangen worden en nog wat kleine andere dingen maar dat komt deze week helemaal goed.”, geeft Andre aan.

Voor de klanten is de nieuwe locatie makkelijk te vinden. “Je loopt het winkelcentrum Eggert uit bij de ingang waar Multi-IJs en de Albert Heijn zitten, langs het oude weeshuis en dan de eerste straat rechts. Het pand is iets groter dan de oude locatie in het Eggert. Nog geen minuut van de oude locatie.”

Ik heb er zin in en hoop de klanten op de nieuwe locatie weer te zien voor ouderwets schoenlappen, accessoires en voor het maken van duplicaten van sleutels.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.