* AdvertorialPurmerend

Schoenmaker Eggert Winkelcentrum is verhuisd

Purmerend – Afgelopen donderdagmiddag ging de nieuwe winkel open. Na 30 jaar aanwezigheid in het Eggert Winkelcentrum heeft de schoenmaker het winkelcentrum verlaten en heeft een nieuw locatie geopend vlakbij het Eggert. Na een paar dagen keihard werken is het Andre de Beer, eigenaar van Paul Schoenmakers, dan toch gelukt. “Ik zou eigenlijk woensdag al opengaan maar dat ging helaas niet lukken.”

“Dit kwam o.a. door de sneeuwval van afgelopen zondag en maandag. De machines moesten nog over en dat ging maar mondjesmaat. Gelukkig is alles weer in orde en kan ik vanuit de nieuwe locatie weer mijn geliefde vak uitoefenen. Alleen de sleutels moeten nog netjes opgehangen worden en nog wat kleine andere dingen maar dat komt deze week helemaal goed.”, geeft Andre aan.

Voor de klanten is de nieuwe locatie makkelijk te vinden. “Je loopt het winkelcentrum Eggert uit bij de ingang waar Multi-IJs en de Albert Heijn zitten, langs het oude weeshuis en dan de eerste straat rechts. Het pand is iets groter dan de oude locatie in het Eggert. Nog geen minuut van de oude locatie.”

Ik heb er zin in en hoop de klanten op de nieuwe locatie weer te zien voor ouderwets schoenlappen, accessoires en voor het maken van duplicaten van sleutels.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.