10.7 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
Home* MiddenbeemsterAuto te water; twee mannen aangehouden

Auto te water; twee mannen aangehouden

Middenbeemster – De politie heeft zaterdagochtend twee mannen, 22 en 26 jaar, uit Heerhugowaard aangehouden na een eenzijdig ongeval. De auto waarin beide mannen zaten, was te water geraakt aan de Nekkerweg. De inzittenden waren inmiddels op de kant geklommen.

Toen de politie de mannen vroeg wat er gebeurd was, gaf het duo een niet al te nuchtere indruk. Op de vraag wie van de twee achter het stuur zat, bleef het angstvallig stil. Daarom werd besloten de Heerhugowaarders te laten blazen. De jongste blies een `A´ (indicatie 235 ug/l –  570ug/l) en de oudste een `F´(indicatie boven 570ug/l) . Hierop werd het tweetal aangehouden.

Na controle in het ziekenhuis, werden de verdachten overgebracht naar het politiebureau. Hier werd van beide mannen een bloedproef afgenomen welke naar het NFI gestuurd wordt. Het rijbewijs van de 26-jarige verdachte werd tevens ingevorderd.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
73 %
6.3kmh
93 %
di
10 °
wo
8 °
do
10 °
vr
10 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.