Politie zoekt getuigen mishandeling

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op vrijdagmiddag 15 december 2017 op het Salland in Purmerend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 15.00 uur reed een 12-jarige jongen op zijn fiets over het fietspad naast de IJsselmeerlaan in de richting Salland.  Plotseling kwam er een jongen naast hem fietsen die hem vroeg te stoppen omdat hij zijn broertje gepest  zou hebben. Toen het slachtoffer doorreed, werd hij hard geschopt. De jongen reed daarop tegen een stoeprand en kwam ten val. Toen hij weer opstond, kreeg hij een harde vuistslag in zijn gezicht. De verdachte ging weg toen er andere mensen aan kwamen rijden.

De verdachte is een blanke jongen van 12 of 13 jaar oud met een lengte van 1,50 tot 1,55 meter. Hij had kort bruin haar en droeg een gebitsbeugel  met slotjes (plakkertjes).

Zaaknummer: 2017255596

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*