8.3 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* UitgaanPurmerend wenst elkaar… een gelukkig 2018 op de Koemarkt

Purmerend wenst elkaar… een gelukkig 2018 op de Koemarkt

Purmerend – Ook op Nieuwjaarsdag 2018 worden alle Purmerenders uitgenodigd om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Stichting Purmerend Marktstad organiseert op 1 januari een feestelijke bijeenkomst op de Koemarkt. Het is het zevende jaar op rij dat dit evenement plaatsvindt.

Iedereen is op 1 januari vanaf 15.00 van harte welkom op de Koemarkt. Er is een goedgevuld programma. Burgemeester Don Bijl deelt zijn nieuwjaarswens met de Purmerenders en er zijn muzikale optredens van John Keijer, New Year’s After, Omar en Ruth Jacott. Het evenement duurt tot ongeveer 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Horeca & bereikbaarheid

Net als bij voorgaande edities doet ook de horeca op de Koemarkt mee aan het nieuwjaarsfeest. Bezoekers van het evenement wordt aangeraden zo veel mogelijk lopend of op de fiets naar de binnenstad te komen. Dit evenement komt tot stand in samenwerking met de gemeente Purmerend, de Stichting Koemarkt, inDutch Events en Triple Showtechniek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.3 ° C
9.4 °
7 °
76 %
4kmh
94 %
ma
10 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.