* UitgaanPurmerend

Purmerend wenst elkaar… een gelukkig 2018 op de Koemarkt

Purmerend – Ook op Nieuwjaarsdag 2018 worden alle Purmerenders uitgenodigd om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Stichting Purmerend Marktstad organiseert op 1 januari een feestelijke bijeenkomst op de Koemarkt. Het is het zevende jaar op rij dat dit evenement plaatsvindt.

Iedereen is op 1 januari vanaf 15.00 van harte welkom op de Koemarkt. Er is een goedgevuld programma. Burgemeester Don Bijl deelt zijn nieuwjaarswens met de Purmerenders en er zijn muzikale optredens van John Keijer, New Year’s After, Omar en Ruth Jacott. Het evenement duurt tot ongeveer 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Horeca & bereikbaarheid

Net als bij voorgaande edities doet ook de horeca op de Koemarkt mee aan het nieuwjaarsfeest. Bezoekers van het evenement wordt aangeraden zo veel mogelijk lopend of op de fiets naar de binnenstad te komen. Dit evenement komt tot stand in samenwerking met de gemeente Purmerend, de Stichting Koemarkt, inDutch Events en Triple Showtechniek.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.