* TheaterPurmerend

 Theater voor een kerstpakket voor de voedselbank

Purmerend – Ook dit jaar kan iedereen kerstpakketten inruilen tegen theaterkaarten bij theater de Purmaryn. De pakketten die de Purmaryn in ontvangst neemt, worden gedoneerd aan de Voedselbank in Purmerend.

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 december kunt u uw kerstpakket komen inleveren bij de kassa van theater de Purmaryn op Waagplein 1, Purmerend. In ruil hiervoor krijgt u twee vrijkaarten voor een avontuurlijke voorstelling. Wees er snel bij, want OP = OP.

De kassa is geopend van 10.30 uur tot 15.30 uur. Donderdag en vrijdag is de kassa ook open een uur voor aanvang van de voorstelling.

ALLEEN ONGEOPENDE PAKKETTEN

Uw ingeleverde pakketten worden gedoneerd aan de Voedselbank. In overeenstemming met de doelstelling van de Voedselbank, worden er alleen ongeopende (voedsel)kerstpakketten aangenomen. We zijn hier heel streng in omdat vorig jaar helaas soms ander opvulsel werd gebruikt. Dat past niet bij onze kerstgedachte. Opnieuw dicht getapete pakketten worden geweigerd. Die kunt u uiteraard altijd bij de Voedselbank brengen (Van IJsendijkstraat 164-A Purmerend).

U maakt de voedselbank en vooral haar cliënten heel blij met deze actie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.