1.3 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
Home* DuurzaamNoppes kringloopwinkel genomineerd voor Duurzaan Award 2017

Noppes kringloopwinkel genomineerd voor Duurzaan Award 2017

Purmerend/Zaanstreek – Kringloopbedrijf Noppes is genomineerd voor de Duurzaan Award 2017. En volgens eigen zeggen zijn ze daar heel trots op. Want wie is daar niet eens even wezen kijken om iets op de kop te tikken. Als social enterprise heeft de organisatie primair een maatschappelijke missie: impact first. Noppes realiseert dat doel als zelfstandige onderneming die een dienst of product levert, is financieel zelfvoorzienend en sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd.

Winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie en het vergroten van de maatschappelijke impact en het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenwichtig zeggenschap van alle betrokkenen. Een gezond rendement dat mede mogelijk gemaakt wordt door de vele gemotiveerde werknemers van Noppes die ergens anders moeilijk aan de slag komen.

Met uw hulp kunnen ze de prijs nog winnen ook! Stem daarom hier op Noppes voor de Duurzaan Award 2017 vanaf 20 december tot en met 11 januari. De prijs zal op 12 januari worden uitgereikt op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor ondernemers bij Yada Yada op het Hembrugterrein.

Andere genomineerden zijn: Erdi wegbebakening en straatmeubilair en bezoekboerderij White Ranch uit Assendelft.

Meer informatie over de andere genomineerden op: https://www.duurzaan.nl/duurzaan-award-2017

Over Kringloopbedrijf Noppes

Kringloopbedrijf Noppes is inmiddels een lokaal zeer bekend kringloopbedrijf met meerdere winkels in de Zaanstreek, Purmerend en daarbuiten. Met de slogan ‘je blijft je verbazen’ stond de keten mede aan de basis van de imagoverandering die kringloopwinkels hebben ondergaan. Van een bedrijf waar vooral goedkope producten gekocht konden worden, is de kringloop geworden tot een bedrijf waar oud, ‘vintage’ is geworden’. En met bijna 90.000 betalende klanten per jaar laat Noppes zien dat kringloop inmiddels ook serious business is.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.3 ° C
3.3 °
0 °
95 %
4.3kmh
44 %
do
4 °
vr
8 °
za
10 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.