* Duurzaam* ZaandamPurmerend

Noppes kringloopwinkel genomineerd voor Duurzaan Award 2017

Purmerend/Zaanstreek – Kringloopbedrijf Noppes is genomineerd voor de Duurzaan Award 2017. En volgens eigen zeggen zijn ze daar heel trots op. Want wie is daar niet eens even wezen kijken om iets op de kop te tikken. Als social enterprise heeft de organisatie primair een maatschappelijke missie: impact first. Noppes realiseert dat doel als zelfstandige onderneming die een dienst of product levert, is financieel zelfvoorzienend en sociaal in de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd.

Winst mag, maar de financiële doelen staan ten dienste van de missie en het vergroten van de maatschappelijke impact en het bestuur en beleid zijn gebaseerd op een evenwichtig zeggenschap van alle betrokkenen. Een gezond rendement dat mede mogelijk gemaakt wordt door de vele gemotiveerde werknemers van Noppes die ergens anders moeilijk aan de slag komen.

Met uw hulp kunnen ze de prijs nog winnen ook! Stem daarom hier op Noppes voor de Duurzaan Award 2017 vanaf 20 december tot en met 11 januari. De prijs zal op 12 januari worden uitgereikt op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor ondernemers bij Yada Yada op het Hembrugterrein.

Andere genomineerden zijn: Erdi wegbebakening en straatmeubilair en bezoekboerderij White Ranch uit Assendelft.

Meer informatie over de andere genomineerden op: https://www.duurzaan.nl/duurzaan-award-2017

Over Kringloopbedrijf Noppes

Kringloopbedrijf Noppes is inmiddels een lokaal zeer bekend kringloopbedrijf met meerdere winkels in de Zaanstreek, Purmerend en daarbuiten. Met de slogan ‘je blijft je verbazen’ stond de keten mede aan de basis van de imagoverandering die kringloopwinkels hebben ondergaan. Van een bedrijf waar vooral goedkope producten gekocht konden worden, is de kringloop geworden tot een bedrijf waar oud, ‘vintage’ is geworden’. En met bijna 90.000 betalende klanten per jaar laat Noppes zien dat kringloop inmiddels ook serious business is.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.