112Purmerend

Zware mishandeling café Purmerend

Purmerend – Op zondag 10 september werd een 26-jarige man uit Purmerend het slachtoffer van een zware mishandeling. Rond 03.00 uur werd de man in een café aan de Koemarkt door een onbekende man met een glas tegen zijn hoofd geslagen.

Het slachtoffer werd na een opstootje door iemand vastgepakt en tegengehouden. Daarna kwam de onbekende man op het slachtoffer afstappen en maakte een slaande beweging in de richting van het gezicht van de Purmerender. De portier van het café nam het slachtoffer mee naar achteren. Daar kwam men erachter dat de man met een glas was geslagen en aan zijn linkeroor was geraakt.

Het slachtoffer liep zwaar letsel op en kreeg meer dan tien hechtingen in zijn oor. Bij de politie is het volgende signalement van de man bekend;

-Blanke man;
-Rond de 40 jaar oud;
-Ongeveer 1,75 meter
-Kaal hoofd
-Rond gezicht;
-Witte trui;
-Was in het gezelschap van een vrouw.

 

Vragen

De man staat op camerabeelden. Herkent u deze man? Of bent u getuige geweest van de mishandeling op 10 september? Neem dan contact op met de politie op de bekende telefoonnummers of gebruik het tipformulier hier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/formulier/2017/december/04-zware-mishandeling-cafe-purmerend.html

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.