4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* UitgaanEscaperooms voor kinderen, voor een leuk kinderfeestje

Escaperooms voor kinderen, voor een leuk kinderfeestje

Purmerend – Op 3 januari 2018 gaan ze open. De escaperooms voor kinderen op bedrijventerrein de Koog. Op dit moment verrichten de eigenaren Natasja Tervoort en Bianca Honhoff de laatste handelingen aan de kamers waar de spellen gespeeld kunnen worden. “Voor vrijdag 29 december moet alles klaar zijn want op die dag gaan we proefdraaien.”

Beide dames zijn begonnen in De Rijp met de escaperooms. “Dat liep heel goed. We groeiden daar uit ons jasje en hebben toen besloten om een groter pand te gaan betrekken.” Die hebben we nu gevonden op bedrijventerrein de Koog.” De druk voor beide dames is groot. “Heel januari staan we al vol met reserveringen.’, geeft Bianca aan. “Voordeel van deze locatie is dat we nu een kantine hebben waar de teams nog even na kunnen praten met een drankje en een hapje. Ook hebben we speciale arrangementen.”

Drie ingerichte kamers waar je moet samenwerken met andere kinderen om tot de oplossing te komen om jezelf en je team te bevrijden. Zo is er escape room Jungle waar je als team de jungle en de dieren moet redden want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Of de escape room Glow in the dark waar je als team een slaapfeestje hebt en allemaal dezelfde droom blijkt te hebben. Kunnen jullie uit de droom ontsnappen?

De Western Saloon is een echte familie escape room waar je met vrienden, opa, oma, pappa en/of mamma wat zit te drinken. Ineens gaan de deuren achter jullie op slot en blijkt de bank in het dorp beroofd te zijn. De taak is om te achterhalen wie het heeft gedaan en natuurlijk om de weg naar buiten te vinden.

“Wij kunnen via camera’s meekijken en luisteren om hints te geven. Want teleurgestelde kinderen is ook niet leuk.”, zegt Natasja. “De tijd om je als team te bevrijden uit elke escaperoom is 60 minuten. Elke escaperoom is voor 4 tot 8 personen en een begeleider.”

Meer informatie op: https://kidssafetyescaperoom.nl of de facebookpagina: https://www.facebook.com/kidssafetyescaperoom/

Foto: Rob Klaucke.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.