* Uitgaan* UitgelichtPurmerend

Escaperooms voor kinderen, voor een leuk kinderfeestje

Purmerend – Op 3 januari 2018 gaan ze open. De escaperooms voor kinderen op bedrijventerrein de Koog. Op dit moment verrichten de eigenaren Natasja Tervoort en Bianca Honhoff de laatste handelingen aan de kamers waar de spellen gespeeld kunnen worden. “Voor vrijdag 29 december moet alles klaar zijn want op die dag gaan we proefdraaien.”

Beide dames zijn begonnen in De Rijp met de escaperooms. “Dat liep heel goed. We groeiden daar uit ons jasje en hebben toen besloten om een groter pand te gaan betrekken.” Die hebben we nu gevonden op bedrijventerrein de Koog.” De druk voor beide dames is groot. “Heel januari staan we al vol met reserveringen.’, geeft Bianca aan. “Voordeel van deze locatie is dat we nu een kantine hebben waar de teams nog even na kunnen praten met een drankje en een hapje. Ook hebben we speciale arrangementen.”

Drie ingerichte kamers waar je moet samenwerken met andere kinderen om tot de oplossing te komen om jezelf en je team te bevrijden. Zo is er escape room Jungle waar je als team de jungle en de dieren moet redden want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Of de escape room Glow in the dark waar je als team een slaapfeestje hebt en allemaal dezelfde droom blijkt te hebben. Kunnen jullie uit de droom ontsnappen?

De Western Saloon is een echte familie escape room waar je met vrienden, opa, oma, pappa en/of mamma wat zit te drinken. Ineens gaan de deuren achter jullie op slot en blijkt de bank in het dorp beroofd te zijn. De taak is om te achterhalen wie het heeft gedaan en natuurlijk om de weg naar buiten te vinden.

“Wij kunnen via camera’s meekijken en luisteren om hints te geven. Want teleurgestelde kinderen is ook niet leuk.”, zegt Natasja. “De tijd om je als team te bevrijden uit elke escaperoom is 60 minuten. Elke escaperoom is voor 4 tot 8 personen en een begeleider.”

Meer informatie op: https://kidssafetyescaperoom.nl of de facebookpagina: https://www.facebook.com/kidssafetyescaperoom/

Foto: Rob Klaucke.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.