* Gemeenteraadsverkiezingen 2018PolitiekPurmerend

Ouderenpartij AOV Purmerend stelt kandidatenlijst vast

Purmerend – De ledenvergadering van de Ouderenpartij AOV Purmerend heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld.

“Wij zijn er in geslaagd een mooie kandidatenlijst te maken waarop naast mensen die nu deel uitmaken van de fractie, ook nieuwkomers een plek hebben.”, geeft Harry Rotgans als lijsttrekker van de partij aan. “Ik ben er trots op dat wij een aantal heel goede kandidaten hebben gevonden die bereid zijn zich in de gemeenteraad en daarbuiten in te zetten voor Purmerend.”

Voor de Ouderenpartij AOV Purmerend is de belangrijkste doelgroep de inwoner van Purmerend van ongeveer 50 jaar en ouder. Daarnaast zet de partij zich in voor de lokale belangen, los van welke politieke kleur dan ook. De belangrijkste punten uit het verkiezingsprogramma zijn voldoende betaalbare woningen, voldoende zorghotel bedden, voldoende mantelzorgondersteuning, volledig gratis OV voor oudere minima en een nieuwe woonvorm voor ouderen. De Ouderenpartij maakt in januari 2018 het verkiezingsprogramma bekend.

Thans heeft de Ouderenpartij vier zetels in de gemeenteraad. De eerste negen kandidaten zijn:

1. Harry Rotgans
2. Peter Willig
3. Jannette Mennema
4. Theo Neep
5. Cees van Urk
6. Henk Grader
7. Ed Bouber
8. Rob Ruijs
9. Martin Kamkes

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....