Drie inbrekers gepakt in Purmerend

Purmerend – Dankzij een oplettende getuige heeft de politie vrijdagavond rond 22.30 uur in Purmerend drie verdachten aan gehouden. De getuige had gezien dat het drietal over een schutting klom van een woning aan de Johan Wagenaarstraat in Purmerend.

Agenten wisten het drietal op heterdaad te betrappen. Het drietal probeerde nog weg te vluchten. Dit bleek tevergeefs. Twee mannen zijn vrijwel direct aangehouden. De derde verdachte is na een korte zoekactie opgepakt. Het drietal is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

 

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*