17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* AfvalEerste gezamenlijke opruimacties zwerfafval 2018 bekend

Eerste gezamenlijke opruimacties zwerfafval 2018 bekend

Purmerend – In de Overwhere zijn steeds meer mensen actief om deze wijk schoon te maken en te houden. Ze rapen zwerfafval op, alleen of in groepjes, en dragen zo in grote mate bij aan een schonere en leefbare stad. En hiermee beschermen ze tegelijkertijd de natuur die last heeft van ons afval.

Een aantal van deze opruimers heeft besloten om gezamenlijk in het nieuwe jaar een opruimweek te organiseren. Deze zal plaats vinden in de week van 22 januari tot en met 28 januari. Iedereen is van harte welkom om hieraan mee te komen doen. Voor opruimspullen wordt gezorgd.

Ze hopen daarbij dat zoveel mogelijk verenigingen, scholen, winkeliers, inwoners, sporters ect zullen aansluiten. Vele handen maken licht werk en zo maken we de stad en de wereld snel een stuk schoner en daar profiteert iedereen van.

De eerste opruimacties zijn inmiddels gepland.

Vrijdag 26 januari 9.00 start Joost bij de derde Oostervenneflat

Zaterdag 27 januari 10.00 start Daniella en Dirk bij het Jan van Egmondcollege om in en rond het park om te ruimen.

Zondag 28 januari 10.30 start Sabrina bij het Wormerplein om hier en rond de Taborkerk op te ruimen.

Voor meer informatie en nog meer opruimacties in deze week: volg Zwerfie Purmerend op facebook https://www.facebook.com/zwerfiepurmerend/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.