112Purmerend

Man gewond aangetroffen

Purmerend – De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03:50 uur een melding binnen van een man die mishandeld zou zijn door drie personen.

De politie trof de man, een 20-jarige inwoner van de gemeente Edam-Volendam aan, en hij bleek gewond te zijn aan zijn arm. Omdat de man onder invloed van alcohol verkeerde, was het bijzonder moeilijk om de juiste informatie te verkrijgen.

De 20-jarige man zou mishandeld zijn door drie personen op de Flevostraat, in de nacht van vrijdag op zaterdag. Heeft u informatie of iets gezien op de Flevostraat in de nacht van vrijdag op zaterdag? Belt u dan svp met de politie in Purmerend via 0900-8844.

De man is door een familielid naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.