112Purmerend

Getuigenoproep straatroof Meerland

Purmerend – Op zaterdag 30 december 2017 omstreeks 21.50 uur is een man van zijn tassen beroofd. De recherche is op zoek naar mensen die het incident gezien hebben of hier mogelijk iets over kunnen zeggen. Specifiek is de recherche op zoek naar een man en een vrouw met een hond. Zij hebben ook met het slachtoffer gesproken. 

Heeft u iets gezien of gehoord van/over het incident en heeft u de politie nog niet gesproken dan kunt u contact opnemen met de politie Noord-Holland via nummer 0900-8844 of reageren via het online tipformulier: https://www.politie.nl/aangifte-of-meld…/meldformulier.html…

Registratienummer: 2017265790

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.