112Purmerend

Autobrand Leeuwerikplein

Purmerend – Op maandagmorgen bleek een bestelbus in brand te staan op een parkeerterrein bij een flatgebouw aan het Leeuwerikplein in Purmerend. De politie houdt rekening met brandstichting.

Omstreeks 03.50 uur kwam de melding dat er een auto in brand zou staan. Ter plaatse bleek het voertuig aan de linker voorzijde te branden. Een naast de bus geparkeerd staande personenauto heeft inmiddels ook vlam gevat. Aangezien er voor de brand op het eerste oog geen technische verklaring is, houdt de politie rekening met brandstichting.

De politie stelt een onderzoek in. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

Registratienummer: 2018000244

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.