EvenementPurmerend

Purmerend wenst elkaar

Purmerend – Op 1 januari 2018 wenste Purmerend elkaar een gelukkig nieuwjaar. Stichting Purmerend Marktstad organiseerde deze feestelijke bijeenkomst op de Koemarkt dit jaar voor de zevende keer. 

Burgemeester Don Bijl deelde zijn nieuwjaarswens met de Purmerenders en er waren muzikale optredens van John Keijer, New Year’s After, Omar en Ruth Jacott.

Net als bij voorgaande edities doet ook de horeca op de Koemarkt mee aan het nieuwjaarsfeest. Het evenement van de stichting Purmerend Marktstad kwam tot stand in samenwerking met de gemeente Purmerend, de Stichting Koemarkt, inDutch Events en Triple Showtechniek.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.