11.2 C
Purmerend
vrijdag 31 maart 2023
Home112Steekpartij aan de Klompenmakerstraat

Steekpartij aan de Klompenmakerstraat

Purmerend – Op maandagmorgen liepen twee personen letsel op bij een steekincident aan de Klompenmakerstraat in Purmerend. De politie is op zoek naar getuigen van het misdrijf of naar personen die hier informatie over hebben De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 00.35 uur kreeg de politie melding van het incident. Ter plaatse troffen zij een 39-jarige vrouw en haar even oude partner (beiden afkomstig uit Purmerend) aan. Beiden waren gewond. Daar waar de vrouw lichtere verwondingen had, liep de man ernstige verwondingen op. Zij werden beiden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit een eerste verklaring blijkt dat beiden op straat bezig waren met het afsteken van vuurwerk toen er plotseling een man op hen afkwam De man stak eerst de vrouw en vervolgens de man. Daarna ging hij er vandoor.

De politie stelde ter plaatse een (forensisch) onderzoek in. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. Er werden geen verdachten aangetroffen.

Registratienummer: 2018000037


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
11.2 ° C
11.7 °
10.6 °
92 %
1.3kmh
100 %
vr
11 °
za
9 °
zo
9 °
ma
8 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.