112Purmerend

Verdachte aangehouden bij bedrijfsinbraak

Purmerend – Op vrijdagochtend hield de politie een 50-jarige man uit Purmerend aan wegens een inbraak in een bedrijfspand aan de Burgemeester D. Kooimanweg in zijn woonplaats.

Omstreeks 05.15 uur kreeg de politie melding van een inbraak in een winkel. Ter plaatse meldde een getuige dat zij een man met een stapel kleding uit de winkel had zien komen en weg had zien lopen in de richting van de Wheredijk.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Ter hoogte van de Zonnelaan en de Mercuriusweg zag de politie een man lopen met zijn armen vol met kleding. Hij kon ter plaatse worden aangehouden.

Bij controle van het winkelpand bleek hier een raam te zijn ingegooid. De verdachte is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.