112Monnickendam

Ouderen Monnickendam slachtoffer babbeltruc

Monnickendam – Afgelopen dinsdag zijn senioren in Monnickendam het slachtoffer geworden van een man die aan de deur kwam en zich uitgaf als een medewerker van de ouderenbond. De man had twee zogenaamd dure jassen overgehouden van een modeshow voor ouderen en bood deze te koop aan. Ook werd een bos bloemen beloofd.

Het signalement van deze persoon is: slank postuur, 180 – 185 cm, donker haar, Nederlands uiterlijk, ca. 55 jaar. De man is mogelijk actief in de hele regio Zaanstreek-Waterland.

De politie adviseert om geen zaken te doen met mensen die zich ongevraagd bij u aan de deur melden. Meer informatie op: https://www.politie.nl/themas/babbeltruc.html.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.