Steekincident op de Koemarkt (video)

Purmerend – Het TV programma Opsporing verzocht van AvroTros heeft gisteravond aandacht besteed aan het geweldsincident op zondagochtend 30 juli 2017.

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juli raakte een 36-jarige man uit Amsterdam gewond tijdens een geweldsincident op de Koemarkt in Purmerend. De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat er een man gewond op de Nieuwstraat lag.

Het slachtoffer bleek gestoken te zijn en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis waar hij enkele dagen moest blijven. De man zou kort daarvoor betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Koemarkt. Er zijn op beelden te zien dat een man een mes tevoorschijn haalt en een andere man steekt. De politie is op zoek naar de identiteit van deze man.

De politie vermoed dat de dader uit Amsterdam-Noord komt. Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Foto: Screenshot Youtube Opsporingsverzocht.

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*