112Purmerend

Steekincident op de Koemarkt (video)

Purmerend – Het TV programma Opsporing verzocht van AvroTros heeft gisteravond aandacht besteed aan het geweldsincident op zondagochtend 30 juli 2017.

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juli raakte een 36-jarige man uit Amsterdam gewond tijdens een geweldsincident op de Koemarkt in Purmerend. De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat er een man gewond op de Nieuwstraat lag.

Het slachtoffer bleek gestoken te zijn en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis waar hij enkele dagen moest blijven. De man zou kort daarvoor betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Koemarkt. Er zijn op beelden te zien dat een man een mes tevoorschijn haalt en een andere man steekt. De politie is op zoek naar de identiteit van deze man.

De politie vermoed dat de dader uit Amsterdam-Noord komt. Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Foto: Screenshot Youtube Opsporingsverzocht.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.