* Gemeenteraadsverkiezingen 2018PolitiekPurmerend

Lijst van Damme stelt kandidaten voor

Purmerend – De kandidaten die mee gaan doen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Purmerend voor de partij Lijst Van Damme zijn bekend!  Vanmiddag stelde Lijst van Damme zijn kandidaten voor. “Een dynamische, betrokken en enthousiaste groep mensen die onze lijst eer aandoet”, geeft lijsttrekker Ernst van Damme aan.

“We zijn nu meer in staat om de komende vier jaar onze kennis te vergroten en ook in te brengen op veel beleidsterreinen. Zo komt onder andere onze focus te liggen op meer jongerenactiviteit in onze stad, het terugdringen van armoede, ons streven naar een integer en respectvol bestuur en uiteraard nog vele andere zaken die u straks in ons aangepaste verkiezingsprogramma gaat lezen.”

De partij gaat voor 3 tot 4 zetels in maart 2018. Het verkiezingsprogramma van de partij zal eind januari bekend worden gemaakt.

Volgorde van de lijst:

 1. Ernst van Damme (lijsttrekker)
 2. Toine Rohner
 3. Turhan Yildiz,
 4. Cees Jongman
 5. Luna Berchger
 6. Tim van Dee
 7. Katinka de Boer
 8. Bert Molkenboer
 9. Ramona Konings v/d Biezen
 10. Dico Hendriksen
 11. Pury Gonzalez

Op de foto ontbreekt kandidaat Luna Berchger.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....