Werkgever raadslid Stadspartij reageert op integriteitskwestie

Purmerend – Onderstaand persbericht is verschenen op de Facebookpagina van Hoveniersbedrijf Lageveen waar het raadslid werkzaam is. Deze is door de redactie van RegioPurmerend in zijn geheel overgenomen en geplaatst. 


Helaas wordt mijn bedrijf sinds enige tijd in de media genoemd inzake het Beusebos. Dit omdat een van mijn medewerkers door contacten van mijn bedrijf met de eigenaar cq opdrachtgever Van der Valk Zuidoostbeemster, als raadslid niet integer zou zijn.

Allereerst wil ik duidelijk stellen dat alle aannames van werk, de offertes en facturatie door mijzelf worden gedaan. Mijn medewerkers hebben dan ook geen enkel inzicht welke contracten ik heb lopen of welke bedragen hiermee gemoeid zijn.

Ten tweede betreur ik ook dat er geen enkele pers of persoon bij mij persoonlijk als werkgever heeft aangeklopt om na te gaan wat er waar is van wat wordt beweerd. Ik neem het iedereen dan ook kwalijk om feitelijk onjuiste berichten niet voor publicatie bij mij eerst te verifiëren.

Ten derde ben ik als eigenaar van het bedrijf (Hoveniersbedrijf Lageveen) sinds 1999 bezig met eerlijk zaken doen en daar kwam eind 2006 als klant het van der Valk hotel uit Zuidoostbeemster bij mij. Pas 5 jaar later is mijn medewerker in loondienst getreden als uitvoerder/ bedrijfsleider.

Ook in mijn afwezigheid nemen mijn medewerkers mijn taken niet over maar verzoeken ze de klant een email te sturen voor een offerteaanvraag. Alle beslissingen dienaangaande neem ik.

Dit allen gezegd te hebben wil ik uitdrukkelijk melden dat ik inmiddels aangifte heb gedaan tegen de diverse personen en stichtingen van laster en smaad. Want eerlijkheid duurt het langst.

Menno Lageveen
Eigenaar van Hoveniersbedrijf Lageveen

Relevant artikel:

Twijfels over integriteit raadslid Stadspartij

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*