* Wat u schrijft

De Delta draait de klok terug

Purmerend- De leerlingen van groep 3/4 van o.b.s De Delta draaiden de wijzers van de klok terug tijdens de ‘Delta Revue’. Tijdens de Delta Revue treedt iedere groep van de school één keer per jaar op. Dit keer mochten de kinderen van groep 3/4 hun talenten laten zien. Op het podium gingen zij terug naar de tijd dat hun opa’s en oma’s nog klein waren.
Leerlingen Delayla en Maud presenteerden het toneelstuk. De klas speelde een scene na van Jip en Janneke en zongen oude liedjes zoals Twips van de musical Ja zuster, nee zuster en Kom van dat dak af. Ook lieten ze oude spelletjes zien zoals zakdoekje leggen en twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. Een spetterend optreden en na afloop ontvingen zij dan ook luid applaus van zowel ouders als opa’s en oma’s.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.