* DuurzaamEvenementPurmerend

Opruimactie Overwhere voor geopend

Purmerend – De opruimactie die deze week plaatsvindt op verschillende plekken in de wijk Overwhere is vanmiddag geopend. Vanmiddag gingen leerlingen van het Clusius College van start om de wijk rond hun school vrij te maken van zwerfaval. Gewapend met grijpers en vuilniszakken gingen ze de wijk in.

De opruimactie is een initiatief van Zwerfie Purmerend. Een gezamenlijke Facebook pagina van vrijwilligers uit Purmerend en Beemster die elk hun eigen deel van de wijk schoon houden door wekelijks, of meer, het zwerfaval op te ruimen.

Iedereen is deze week van harte welkom om hieraan mee te komen doen. Voor opruimspullen wordt gezorgd. Een overzicht van de acties die plaatsvinden ziet u hieronder.

Ze hopen daarbij dat zoveel mogelijk verenigingen, scholen, winkeliers, inwoners, sporters ect zullen aansluiten. Vele handen maken licht werk en zo maken we de stad en de wereld snel een stuk schoner en daar profiteert iedereen van.

Voor meer informatie: volg Zwerfie Purmerend op facebook https://www.facebook.com/zwerfiepurmerend/

Update 16:00 uur: Dirk Groot: “Tijdens de #zwerfie-acties van ‘t Carroussel en het Clusius is vandaag 118 kilo zwerfafval buit gemaakt. Vliegende start van de Opruimweek Overwhere dus!”

Relevant artikel:

Eerste gezamenlijke opruimacties zwerfafval 2018 bekend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.