Opruimactie Overwhere voor geopend

Purmerend – De opruimactie die deze week plaatsvindt op verschillende plekken in de wijk Overwhere is vanmiddag geopend. Vanmiddag gingen leerlingen van het Clusius College van start om de wijk rond hun school vrij te maken van zwerfaval. Gewapend met grijpers en vuilniszakken gingen ze de wijk in.

De opruimactie is een initiatief van Zwerfie Purmerend. Een gezamenlijke Facebook pagina van vrijwilligers uit Purmerend en Beemster die elk hun eigen deel van de wijk schoon houden door wekelijks, of meer, het zwerfaval op te ruimen.

Iedereen is deze week van harte welkom om hieraan mee te komen doen. Voor opruimspullen wordt gezorgd. Een overzicht van de acties die plaatsvinden ziet u hieronder.

Ze hopen daarbij dat zoveel mogelijk verenigingen, scholen, winkeliers, inwoners, sporters ect zullen aansluiten. Vele handen maken licht werk en zo maken we de stad en de wereld snel een stuk schoner en daar profiteert iedereen van.

Voor meer informatie: volg Zwerfie Purmerend op facebook https://www.facebook.com/zwerfiepurmerend/

Update 16:00 uur: Dirk Groot: “Tijdens de #zwerfie-acties van ‘t Carroussel en het Clusius is vandaag 118 kilo zwerfafval buit gemaakt. Vliegende start van de Opruimweek Overwhere dus!”

Relevant artikel:

Eerste gezamenlijke opruimacties zwerfafval 2018 bekend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt