8.4 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomeEvenementWaylon komt naar Purmerend!

Waylon komt naar Purmerend!

Purmerend – Met het jaar waarin hij voor de tweede keer voor Nederland gaat deelnemen aan het songfestival, zou je denken dat de rest van de wereld juist niet kan wachten. Maar niets is minder waar. Op zondag 30 september geeft Waylon een concert in Pop- & Cultuurpodium P3 in Purmerend. 

De tour, die een aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon, zal het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album met gelijknamige titel. Het album zal na het songfestival worden gereleased.“The World Can Wait” wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country music eert maar door vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving te omarmen.

En natuurlijk het album waar uiteindelijk ook de keuze van het songfestivallied 2018 op zal komen te staan, wat op 10 maart bekend zal worden gemaakt.“ Er is voor mij geen ontsnappen aan. Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer Country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.”

De titel van de tour is overigens vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf.“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait”

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Met een tour die binnen een dag uitverkocht, winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Omdat muziek zijn levensadem is wil hij naast het komende drukke jaar vooral weer veel optreden. Vanaf 12 April t/m 30 September zal hij in 31 zalen uitademen.

“On tour ben je familie, dan wacht de wereld sowieso want alles speelt zich af onderweg ergens naartoe en waar je arriveert is dan je thuis.”

Zondag 30 september 2018, aanvang 20.15 uur, Kaarten €29,95 (Primera en website), Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl

Foto aangeleverd.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
73 %
4kmh
100 %
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.