* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Groep Hop Purmerend: “Speerpunten Jeugdzorg en WMO”

Purmerend – Groep Hop Purmerend heeft zijn kandidaten en verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 bekend gemaakt. Lijstrekker van de partij is 51 jarige Andre Fleere. De partij wil zich vooral inzetten op de Jeugdzorg en het WMO beleid in Purmerend.

“Wij zijn van mening dat er een frisse wind door het gemeentehuis heen moet die duidelijk het geluid van de inwoners van onze gemeente laat horen. Groep Hop wil zich inzetten om dit geluid om te zetten in daden vanuit de gemeente zodat iedereen in Purmerend kan meedoen. “, zegt Andre. “Belangrijkste speerpunten zijn de jeugdzorg en het WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) beleid. Maar ook de ondertunneling bij spoorwegovergang Overwhere is een speerpunt, hulpdiensten staan te vaak voor de dichte spoorbomen. Ook gaat groep Hop zich inzetten voor gratis openbaar vervoer, sociale woningbouw en nog veel meer zaken. Deze staan allemaal in ons verkiezingsprogramma.”

De partij gaat in maart 2018 voor 2 tot 3 zetels in de gemeenteraad. Het verkiezingsprogramma kunt u op de website van groep Hop downloaden. http://www.groephop.nl

De kandidaten van groep Hop Purmerend zijn:

  1. Fleere A.A.T. (Andre) (m) Purmerend
  2. Kalf M. (Miriam) (v) Purmerend
  3. Koch M. (Marika) (v) Purmerend
  4. Fleere I. (Izaak) (m) Purmerend
  5. Obasohan N.J.I.D. (Noa) (v) Goes
  6. Crudo M. (Marlon) (m) Purmerend
  7. Joosten A. (Arjan) (m) Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.