* HorecaondernemersPurmerend

KRITI verhuist tijdelijk naar locatie Drie Zwanen

Purmerend – Nog maar vier dagen kunnen Purmerenders eten in de oude knusse locatie van KRITI aan de Kerkstraat. Purmerends bekendste Griek gaat de huidige locatie uitbreiden en grondig renoveren. In verband met deze grote verbouwing zal KRITI vanaf 1 februari 2018 verhuizen naar een tijdelijke locatie. Erol Savur en zijn team zullen vanaf die datum drie maanden lang te vinden zijn in de oude Drie Zwanen (Neckerstraat 3). 

Het restaurant is gewoon 6 dagen per week geopend (di t/m zo) en ook het telefoonnummer blijft in deze periode gelijk (0299 429049). Bij de oude Drie Zwanen is er genoeg parkeergelegenheid (naast het restaurant) en is na 18:00 uur gratis.

 

Vaste gasten weekend

Om iedereen te bedanken voor alle mooie jaren bij het “oude” KRITI organiseert Erol op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari een vaste-gasten-weekend. Iedereen die zich een vaste gast voelt kan zich aanmelden. KRITI bereidt een lekker menu en de gasten eten en drinken aan lange tafels. (€37,50 all inclusive per persoon). Vrijdag is al volledig uitverkocht. Op zaterdag is er nog maar een enkele plek beschikbaar. Voor zondag kan er nog gereserveerd worden.

Nieuwe locatie

Rond 1 mei zal KRITI weer terug verhuizen naar de oude locatie. Door het er bij trekken van een buurpand zal de capaciteit van de Griek toenemen. En ook voor de mindervaliden is er goed nieuws: na de verbouwing zal KRITI ook over toiletten op de begane grond beschikken.

 

 

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.