8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeRegionaalPurmerend volkomen vast door ongeval A7

Purmerend volkomen vast door ongeval A7

Purmerend – Donderdagmorgen omstreeks 06:30 uur vond er een aanrijding plaats tussen drie auto’s op de A7. Het ongeval gebeurde tussen afrit Purmer-Zuid en Wijdewormer. Twee rijbanen werden afgesloten. Eén van de inzittenden raakte gewond. Door het incident ontstond er al snel een enorme file op de A7. Op het hoogtepunt stond er 21 kilometer tussen Hoorn en Wijdewormer. 

Niet alleen op de A7 waren de gevolgen merkbaar. Ook Purmerend zelf zat volkomen vast. Inwoners probeerden via alle richtingen de stad uit te komen. Maar er was geen doorkomen aan.

Omstreeks 09:00 is de weg weer vrijgegeven. De file op de A7 is aan het oplossen. Binnen de stadsgrenzen van Purmerend rijdt het verkeer weer.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Helemaal mee eens. Ik ik ging ervan uit dat er minstens zwaar gewonden /doden waren gevallen…..

  2. Onbegrijpelijk dat het 2,5 uur moet duren voordat de A7 weer volledig vrijgegeven werd. En waarom? Omdat politie nog onderzoek moest naar het ongeluk voor de schuld vraag. Een verzekeringskwestie omdat men dan de aansprakelijkheid bij de juiste partij kan leggen. Want het gaat om centjes…

    Hallo!? Alsof het verkeer 2,5 uur ophouden niet vele male duurder is?! Zulk soort ongevallen moeten toch veel sneller afgehandeld kunnen worden. Er was een inzittende lichtgewond. Hup, afvoeren naar het ziekenhuis, troep de berm in schuiven en lekker op een rustig tijdstip opruimen en rijden maar weer…

    Dat hoeft geen 2,5 uur te duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.