Purmerend volkomen vast door ongeval A7

Purmerend – Donderdagmorgen omstreeks 06:30 uur vond er een aanrijding plaats tussen drie auto’s op de A7. Het ongeval gebeurde tussen afrit Purmer-Zuid en Wijdewormer. Twee rijbanen werden afgesloten. Eén van de inzittenden raakte gewond. Door het incident ontstond er al snel een enorme file op de A7. Op het hoogtepunt stond er 21 kilometer tussen Hoorn en Wijdewormer. 

Niet alleen op de A7 waren de gevolgen merkbaar. Ook Purmerend zelf zat volkomen vast. Inwoners probeerden via alle richtingen de stad uit te komen. Maar er was geen doorkomen aan.

Omstreeks 09:00 is de weg weer vrijgegeven. De file op de A7 is aan het oplossen. Binnen de stadsgrenzen van Purmerend rijdt het verkeer weer.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

2 Comments

  1. Helemaal mee eens. Ik ik ging ervan uit dat er minstens zwaar gewonden /doden waren gevallen…..

  2. Onbegrijpelijk dat het 2,5 uur moet duren voordat de A7 weer volledig vrijgegeven werd. En waarom? Omdat politie nog onderzoek moest naar het ongeluk voor de schuld vraag. Een verzekeringskwestie omdat men dan de aansprakelijkheid bij de juiste partij kan leggen. Want het gaat om centjes…

    Hallo!? Alsof het verkeer 2,5 uur ophouden niet vele male duurder is?! Zulk soort ongevallen moeten toch veel sneller afgehandeld kunnen worden. Er was een inzittende lichtgewond. Hup, afvoeren naar het ziekenhuis, troep de berm in schuiven en lekker op een rustig tijdstip opruimen en rijden maar weer…

    Dat hoeft geen 2,5 uur te duren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*