Regionaalverkeer

Purmerend volkomen vast door ongeval A7

Purmerend – Donderdagmorgen omstreeks 06:30 uur vond er een aanrijding plaats tussen drie auto’s op de A7. Het ongeval gebeurde tussen afrit Purmer-Zuid en Wijdewormer. Twee rijbanen werden afgesloten. Eén van de inzittenden raakte gewond. Door het incident ontstond er al snel een enorme file op de A7. Op het hoogtepunt stond er 21 kilometer tussen Hoorn en Wijdewormer. 

Niet alleen op de A7 waren de gevolgen merkbaar. Ook Purmerend zelf zat volkomen vast. Inwoners probeerden via alle richtingen de stad uit te komen. Maar er was geen doorkomen aan.

Omstreeks 09:00 is de weg weer vrijgegeven. De file op de A7 is aan het oplossen. Binnen de stadsgrenzen van Purmerend rijdt het verkeer weer.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Helemaal mee eens. Ik ik ging ervan uit dat er minstens zwaar gewonden /doden waren gevallen…..

  2. Onbegrijpelijk dat het 2,5 uur moet duren voordat de A7 weer volledig vrijgegeven werd. En waarom? Omdat politie nog onderzoek moest naar het ongeluk voor de schuld vraag. Een verzekeringskwestie omdat men dan de aansprakelijkheid bij de juiste partij kan leggen. Want het gaat om centjes…

    Hallo!? Alsof het verkeer 2,5 uur ophouden niet vele male duurder is?! Zulk soort ongevallen moeten toch veel sneller afgehandeld kunnen worden. Er was een inzittende lichtgewond. Hup, afvoeren naar het ziekenhuis, troep de berm in schuiven en lekker op een rustig tijdstip opruimen en rijden maar weer…

    Dat hoeft geen 2,5 uur te duren.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: