2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* Wat u schrijftGezocht! Zangeres voor de hit Private Dancer van Tina Turner

Gezocht! Zangeres voor de hit Private Dancer van Tina Turner

Purmerend – Theater de Purmaryn is op zoek naar een zangeres die het nummer ‘ Private Dancer ’ van Tina Turner wil zingen tijdens het theaterconcert Legendary Albums, Brothers in Arms. Op zaterdag 19 mei spelen Erwin Nijhoff, Marcel de Groot en een vierkoppige band het complete album ‘Brothers in Arms’ van The Dire Straits in Theater de Purmaryn. Mark Knopfler, de frontman van The Dire Straits, schreef ook de hit ‘Private Dancer’ van Tina Turner. Ook deze wereldhit komt voorbij tijdens dit theaterconcert en theater de Purmaryn op zoek naar een zangeres uit de regio Purmerend die dit nummer live op het podium wil zingen.

Meld je aan

Ben jij de zangeres die het theater zoekt? Stuur dan een Youtubelink waarin je dit nummer zingt naar [email protected]. Vermeld daarin je naam, leeftijd en contactgegevens en laat weten of je al podiumervaring hebt. In samenwerking met de productie kiest de Purmaryn een winnares die ze op 1 maart bekendmaken.

Over de voorstelling

Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key of Life’ en een uitverkochte 3JS tournee met ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. ‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat staan al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘ uitg evoerd door een bevlogen Erwin Nijhoff, meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Vraag de groep “Boom like That” uit Venray. Geweldige coverband van Dire Straits.
    Zij hebben een zangeres die Private Dancer prachtig vertolkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.