Parkinson Café Purmerend (Waterland) 12 februari 2018

Maandag 12 februari 2018 is er weer een bijeenkomst van Parkinson Café Purmerend (Waterland) met als thema:

Parkinsoninzicht bij Parkinson
Met drs. Masja van het Hoofd

Om Parkinsoninzicht, een landelijke kwaliteitsregistratie, meer bekendheid te geven en meer deelnemers te werven komt drs. Masja van het Hoofd, beleidsmedewerker van de Parkinson Vereniging een presentatie geven over dit onderwerp.
.
Maandag 12 februari 2018 van 16:00 – 17:30 uur (zaal open 15:45 uur)

Bijdrage koffie en thee: 2 euro, inclusief 2x koffie/thee

Adres: De Zorgcirkel, locatie Novawhere
Zaal Het Binnenhof
Prof. Mr. P.J. Oudlaan 1
1444 HT Purmerend

Vast vooruit
12 maart 2018 – Rug- en schoudermassage bij Parkinson–met Miriam van der Zee, massagetherapeut. Miriam van der Zee is slaapOptimaalTarotMassagepedicure. Vandaag laat Miriam zien hoe een rug- en schoudermassage gegeven wordt en effecten hiervan zijn. Bij voldoende belangstelling leert Miriam van der Zee, in vier workshops van een uur, in de Molentocht, de partners/mantelzorgers hoe ze mensen met Parkinson een rug- en schoudermassage kunnen geven.

Meer informatie:
parkinsoncafepurmerend.nl
parkinsoncafe@gmail.com
www.facebook.com/parkinsoncafepurmerend
Anneke Taylor 075-6424593, Theo van Beusekom 06-21281434

Het Parkinson Café is iedere 2e maandag van de maand, behalve in juli, augustus en december, een ontmoetingsplaats voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partner, familie, mantelzorgers en andere belangstellenden.

 

foto: parkinsoncafepurmerend.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt