Hart van de Regio

Gezocht: plateel aardewerk per ongeluk verkocht bij Noppes

Purmerend – Jan-Willem Knoop en zijn broer hebben vorige week hun 92-jarige beginnend dementerende moeder verhuisd. Het was de derde verhuizing in een paar maanden tijd. Tijdens deze laatste verhuizing is er één doos met spullen onterecht bij Noppes aangeboden. 

De spullen zijn donderdag 1 februari omstreeks 16:00 uur bij Noppes Purmerend ingeleverd. Waarschijnlijk zullen ze vrijdagochtend in de winkel gestaan hebben. De fout werd opgemerkt toen de 92-jarige vrouw op zaterdag vroeg naar het plateel aardewerk dat altijd naast haar bed stond. Direct -zaterdag 3 februari rond 13:00 uur-  is er contact gezocht met Noppes, maar het aardewerk was al verkocht.

Omdat de bejaarde moeder nog niet weet dat het plateel weg is, kan er niet direct aan haar gevraagd worden hoe de exemplaren er precies uit zien. Het gaat in ieder geval om een vaasje met een smalle hals. Het vaasje is rond de 20 cm hoog en is hoofdzakelijk zwart. Het heeft aan de onderkant waarschijnlijk een beschildering. Ook heeft het vaasje waarschijnlijk 1 of 2 oortjes. Het zou heel goed kunnen dat er naast dit vaasje nog 1 of 2 kleinere platelen gestaan.

Een vergoeding is geen probleem. Het aardewerk heeft voor de vrouw een grote emotionele waarde. Wie heeft er tussen vrijdag 2 februari 2018 en zaterdag 3 februari 13:00 uur aardewerk gekocht bij Noppes Purmerend? U kunt de familie Knoop bereiken door een mail te sturen naar info@regiopurmerend.nl.

Delen wordt op prijs gesteld!

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....